Simple... isn't it?

Ontdek ABSOLUTELY NUTS, de nieuwe vegan super granola van EAT NATURAL

Als uitbreiding op de succesvolle lijn super granola’s heeft EAT NATURAL een nieuwe ‘breakfast with benefits’ geïntroduceerd, absolutely nuts. Speciaal gemaakt om je dé droomstart van jouw dag te bezorgen!

Het recept van absolutely nuts bestaat uit loads en loads of nuts; naast amandelen met name peanuts, oftewel pinda’s. Dit verklaart gelijk ‘absolutely nuts’ omdat pinda’s eigenlijk helemaal geen noten zijn, maar peulvruchten.

Maar dat is niet het enige, deze variant super granola is geroosterd met kokosbloesem nectar in plaats van met honing, wat absolutely nuts 100% vegan maakt!

En of dat nog niet voldoende is, absolutely nuts is rijk aan vezels en dat maakt het super voedzaam. Bovendien gebruiken we, net als in onze andere granola’s, geen geraffineerde suikers en voegen we nooit kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen toe. Alleen maar benefits die deze granola tot super granola maakt.


Zoals je van ons gewend bent worden de ingrediënten in de EAT NATURAL Makery met liefde en aandacht met de hand gemixt en heel langzaam in kleine hoeveelheden geroosterd voor extra krokantheid. Dat geeft de beste smaak ooit. Wij geloven gewoon dat hoe minder we met de ingrediënten doen, hoe beter de smaak is.


Loopt het water je in de mond en wil je Absolutely Nuts meteen proberen? Absolutely Nuts is onder andere verkrijgbaar bij Plus, COOP, Hoogvliet, Dekamarkt, Dirk v/d Broek, Deen, Poiesz en online via onder andere www.food2love.nl 


Simple… isn’t it?